070226

Idag har varit en ovanligt bra dag. Första dagen på praktiken, ungarna var jätte söta och personalen verkade jätte trevlig. Sedan så köpte jag ny mobil också, den gamla har skådat sina bästa dagar. Vart en Nokia 6131 (rosa så klart =). Så vart man helt hyperpigg över den, borde bli trött och lägga mig snart, börjar praktikisen tidigt imorgon.

Bebben har gjort sig märkt idag, känner att han ligger rätt nu. Liksom, det är inte lika mycket galna rörelser längst ner i livmodern utan det riktas mest mot revben och där runt omkring. Ont gör det ju men det är ändå myspys. Vart dock lite rädd idag på hemvägen från centrum, fick så jätte ont i höfterna, tårarna bara rann. Fattar inte riktigt vad det var som hände, men ont som fan gjorde det.

070225

O så var även denna helg slut, det är skumt vad tiden bara rinner iväg när man har roligt/gör nästan typ ingenting. Igår så träffade jag Patrik, vi tittade på melodifestivalen. Sen åkte han hem och jag gick till biljardhallen och umgicks med Angelica och två av hennes polare, det var galet nice. Sen drog vi ner till centrum o jag mötte Peter, drog till grillen, skällde på PartyMatte och sen bar det av hemåt. Det är ganska kul och se hur alla beter sig på fyllan, man själv känner sig ganska duktig och förnuftig.

Annars har det blivit en hel del dator och musik, börjar ladda upp inför den kommande praktikveckan. Känns ganska skönt iofs att ha något att göra på lovet, men samtidigt är det ju relativt synd att man inte får något lov, men men. Man kunde ju grina för mindre.

Lillen verkar lugn idag, galet skönt. Fast inatt var jag riktigt nojig, fick typ galet panikont i magen (det spände så in i helskotta och hade sig) så jag höll på börja gråta.. Ingenting hjälpte, så jag låg väl med smärtorna tills jag somnade av ren utmattning. Men imorse var dom borta, har dock inte känt av lillen nåt idag men jag oroar mig inte direkt, det kommer väl det med så fort man lägger sig ner..

070224

Igår var jag hos barnmorskan, han har lagt sig rätt nu tydligen :D. Duktig ponke >klappa på magen<.. Hjärtslagen låg på 144/minut.. och allt verkade allmänt jättebra, fi satan vad skönt. Sen bar det av till skolan, hämtade ut betygen som helt klart var bättre än förväntat och såsade lite där med Helen och Jouni.. Efter skolan bar det hemåt, käkade och sedan vart det tydligen sovdags, sov till ungefär 19:30 då det var dags för middag. Morsans toffel hade fixat nå potatisklyftor med lövbiff o beasås, grymt gott och välkryddat med vitlök, sådant uppskattas. Efter maten var det tjockisvila en stund till, sen bar det opp till Nadja och Kalle för att spela lite monopol, som vanligt förlorade jag men så går det väl när man inte bryr sig så himla mycket kan jag tänka mig.

Idag ska jag nog bara såsa, knäppa ny bild på magen.. men det är väl allt som allt jag orkar planera. Bädda rent i sängen och städa undan på rummet också, men sen får det vara bra. Melodifestivalen ikväll också ju, fan vad nice då.

                             Vecka 32

Bebisen mår också bra, han rör sig lagom mycket nu. Det skönaste med att han inte ligger på tvären längre är att varenda rörelse han gör inte blir lika fullt påtaglig som innan, man hinner chilla lite ibland fast han är vaken och sparkarna gör inte lika ont för dom hamnar inte på samma ställe hela tiden, grymt nice.. Gud så jag längtar efter min prins, blir galen snart!

070222

Idag har jag varit sjuk, inte så överdrivet kul. Vaknade och hade 38.2 grader feber, då återgår man till sängen. Bör inte vara något snack om saken. Under dagen har jag vilat, kollat på TV, pluggat lite religion och haft allmänt ont i ryggen. Ska snart laga mat, hamburgare. Så jävla gott.

Idag gick jag in i vecka 32 så nu är det inte alls överdrivet långt kvar att gå. Ska bli så mysigt att träffa min lilla baby! Längtar något ofantligt mycket.

070221

Idag har vart en betydligt bättre dag. Jag var ledig så jag kunde planera min tid precis som jag ville! Började dagen med att sitta och slappa och inse att min pojkvän har dött, han är totaltrasig och fungerar inte längre. Osis, men men. Annars idag så har jag väl pluggat, ätit, kollat på TV och varit allmänt slapp. Jävligt skönt, den här lediga dagen satt precis som den skulle.

Nu är magen stor, riktigt stor. Känner mig som en överfylld vattenballong, som dom man fyller på när man är liten.. Man har i så jävla mycket vatten så man knappt kan knyta ihop den eller röra på den utan att man riskerar att spilla ut vattnet i. Jag kan knappt röra mig i vissa ställningar, galet vad ont det gör. Shit, dom som säger att det är skönt att vara i 8-9 månaden vet inte riktigt vad de snackar om. Jag gick in i månad 8 idag, dock ingen större skillnad från igår men jag har märkt under de senaste dagarna att det inte är lika "myspysmage" längre. Varenda rörelse lillpojken pysslar med där inne känner jag av, det är ganska obehagligt ibland, speciellt när han kommer åt urinblåsan eller revbenen. Men annars är det mysigt, känna att lillen lever. Han kommer komma ut sen och då kommer jag antagligen att sakna att ha honom där inne så man kan ju lika gärna sluta beklaga sig och inse, man mår som man förtjänar.
I will never ever leave you to cry on your own.

070220

Dagen har varit ganska kass, kände redan imorse att det här var en dag jag inte ville gå upp ur sängen på ens, i skolan kände man sig måttlig omotiverad i men det löste sig. Handlar om att ta ansvar och bestämma sig helt enkelt, bestämmer man sig på morgonen för att gå upp och gå till skolan och göra det man ska så går det, det är inte mycket svårare än så. Synd dock att jag inte insett det förrns nu. Hade mycket hellre insett det redan i början av gymnasiet. Motivationen till att fortsätta dagen sjönk ytterligare när jag insåg att dörrnycklarna låg hemma och ingen kommer vara hemma förrns vid 17-18 tiden, då var klockan 14. Så det var bara att åka till syrrans skola och hämta nyklar. Det kanske inte låter så jobbigt, men tänk dig själv att släpa på 27 extra kilon, vara hungrig, kissnödig och lagom febrig samtidigt. När jag väl kommit hem så åt jag en jävla massa och sedan sov jag i 3-4 timmar.
 När jag vaknade hade jag hopp om att kanske vilja fortsätta den här dagen, men idag har inte livsmotivationen varit direkt på topp. Tur att man har bättre tider att längta efter och se fram emot.

Idag har iaf lillen legat stilla i stort sett hela dagen. Så han har inte irriterat mig så överdrivet mycket, det är ganska jobbigt när man är ute och går och försöker komma fram och han ska ligga där och böka.. Dock är det mysigt att det första som händer varje morgon innan jag går upp är att jag ligger och känner hur han rör sig i magen, ligga och kelas lite med magen.

Jag är så trött på alla jävla fake asses. Fast ni är iofs jävligt bra på att få mig att inse vilka som verkligen är äkta. Ni pratar så jävla mycket om "hur kul det ska bli när han kommer" MEN HALLÅ? Har ni glömt att det har gått 7 månader som ni har betett er som grisar under? Och att det antagligen kommer gå typ 1-3 månader till? Tror ni då att bara för att ni tycker det är jätte kul med en liten gulligull bebis så ska ni helt plötsligt få vara en stor del av mitt liv igen? Tror ni att jag vill ha sånna falska idioter som er i närheten av min son? Nej tack, endast goda föredömen runt honom. Han ska aldrig få bli så ettrig som jag har sett att människor kan vara tack vare er. Tack dock för att ni öppnat mina ögon.
Inga nämnda, Inga glömda.

070219

Idag har det inte hänt så överdrivet jätte mycket faktiskt. Skolan var iofs snäppet roligare än vad den brukar vara, började med ett MiBas(Människor i Behov av stöd)pass och avslutades med ett studiebesök i den katolska kyrkan. Vi fick sitta och lyssna och ställa frågor till nån präst som tydligen har vart med på TV4 flera gånger och såg sig själv som värsta kändisen. Han var bra på att prata, men dessvärre så har jag väldigt svårt för många katolska (religösa överhuvudtaget egentligen) värderingar kring frågor som sex, äktenskap, abort osv. Sex före och utanför äktenskapet är något ALLA håller på med, jag förstår inte varför man ska leka så fin inom kyrkar och låtsas som att det inte finns, istället för att se sanningen i vitögat och göra något åt det kring det som är kefft istället! Som t ex könssjukdomar, sexmissbruk osv. För jag har väldigt svårt att tänka mig att varenda katolik på jorden håller sig fram till äktenskapet och sedan bara är med en person sexuellt för resten av livet, så ser inte vårat samhälle ut idag.
 Jag och syrran lekte mäster kockar idag, kirrade Tacos. Galet vad gott det var! Fan vad jag var hungrig, har äntligen kommit håg att köpa hem apelsiner också, så ikväll ska det svullas tills det växer apelsinträd (eller vad de nu växer på) ur öronen på en.

Vecka 30+5 idag :). Nu är det fan inte lång tid kvar till BF i alla fall. Känns som om dagarna bara flyger förbi, den här graviditeten har gått så otroligt fort. Inte bara att jag längtar efter min lilla pojk som en tok utan allt annat hinns med också. Det är helt galet vad den här graviditeten har fått mig att ta tag i saker och se till att mitt eget liv fungerar utan något som helst beroende av någon annan, jag klarar mig själv. Det är ganska skönt, för det får mig att tro ännu mer på mig själv vad det gäller att klara av att bli mamma. Jag har inte tvivlat en enda sekund på att jag ska klara av det iofs, men det har väl funnits tankar i det omedvetna som märkts i drömmar, men det verkar ha gått över nu. Jag tror nog jag kommer klara det här alldeles utmärkt! Han är redan mer än allt för mig, allt jag gör nu för tiden är förberedelser för att allt ska bli så bra som möjligt för lillen när han kommer.
 Det är rätt coolt att se hur hela magen rycker till när han sparkar, dock är det lite obehagligt att veta att han ligget på tvären och inte har lagt sig fixerat än (vilket han borde gjort för länge sedan).. Men det blir nog bra, jag hoppas på att få ett friskt och lyckligt barn. Jag vill ha det lyckligaste barnet på planeten och ska göra allt jag kan för att det ska bli så. Everything I Do, I Do It For You.

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!